160615 058 (kopia)

Ms. Gandini made our trip a very enjoyable and interesting event. Her knowledge on the history of Bologna with surroundings is impressive, and she has a very engaging and humoristic way of telling stories about the different landmarks. Her suggestion of trips was very well met by our group, and we have to mention the trip to the parmesan cheese fattoria especially, very interesting to see how the cheese is produced topped with a heavenly lunch with local delicacies and an opportunity to buy local products like cheese, ham, balsamico oil and wine. Ms. Gandini’s open and friendly personality was an extra bonus. We can recommend her full-heartedly to anyone who wants interesting and enjoyable guiding in the district of Emilia-Romagna!

Juni 2015 reiste Barnehageavdelingen ved det norske Kunnskapsdepartement på studietur til Reggio Emilia. Monica Gandini var vår koordinator, guide og tolk og sørget for alt det praktiske for vår reise og ikke minst booket middag på utsøkte restauranter. Det har vært en glede å samarbeide med Monika, hun ordner alt profesjonelt og godt og er i tillegg en svært kunnskapsrik, en formidler av rang og en  svært hyggelig og omtenksom guide og tolk. Vi kan gi henne våre beste anbefalinger.